DESPRE NOI GALERIE SERVICII CONTACT

 

 

        PRINCESS  BALLROOM  este un centru dedicat evenimentelor luxoase si de calitate. Nunti, majorate, baluri, conferinte si simpozioane pot fi organizate in aceasta locatie unica si cu un aer aristocrat si somptuos conferit de eleganta designului interior si de atentia la detalii.

 

        NUNTI

   Pentru ca ati visat ca aceasta va fi cea mai frumoasa zi din viata dumneavoastra  organizam nunti cu totul speciale. Avem posibilitatea de a colabora cu toti profesionistii in domeniu care participa la  crearea frumosului moment al casatoriei si un inceput pentru o viata in doi traita in aceleasi aspiratii romantice si fericite. Si pentru ca suntem siguri ca vom reusi sa facem un cuplu mai fericit pentru momentul sublim al vietii lor, ne bucuram ca ne-am indeplinit misiunea.

        MAJORATE

   Vreti ca momentul implinirii frumoasei varste de 18 ani sa ramana in amintire ca o super petrecere de pomina intr-un loc deosebit? Avem locul perfect pentru acest lucru si garantam o atmosfera cu totul crazy si toate ingredientele necesare unui show de exceptie! 

        PETRECERI CORPORATE SI PRIVATE

   Organizam pentru prietenii sau angajatii firmei dumneavoastra cele mai reusite Seminarii si Coferinte de presa, Lansari de servicii si produse precum si Petreceri de Craciun, de 1 sau 8 Martie, de Ziua Indragostitilor, de Paste sau chiar de noaptea dintre ani!

   Din dragoste pentru cei mici ne-am imaginat o lume aparte numita de noi “Lumea povestilor”, unde acestia vor avea parte de surprize, cadouri si multe, multe momente de neuitat.

        BOTEZURI

   Organizam de asemenea botezuri memorabile si va ajutam sa le faceti copiilor dumneavoastra o minunata intrare in viata pentru ca ei reprezinta miracolul nostru  de fiecare zi !

        COCKTAIL

   Aveti de comunicat ceva prietenilor, partenerilor de afaceri, clientilor sau de ce nu rudelor dumneavoastra? Doriti sa faceti acest lucru intr-un cadru organizat? Un COCKTAIL este solutia ideala iar noi ne vom ocupa ca invitatii dumneavaostra sa fie primiti si tratati asa cum se cuvine!

 

 
   
Copyright © Princess Ballroom 2010 | www.princessballroom.ro All rights reserved